Helm actie 25 euro korting!!

25 euro korting op een goedgekeurde helm


Helm actie 25 euro korting!!


Alle inwoners van de provincie Groningen kunnen €25 korting krijgen op een fietshelm. Er gebeuren namelijk steeds meer fietsongelukken. Ook in Groningen. Dit betekent ook dat meer mensen het risico lopen op blijvend hoofd- en hersenletsel. Het dragen van een fietshelm gaat dat tegen. Wist je bijvoorbeeld dat de kans op ernstig hoofd- en hersenletsel 60% kleiner wordt als je bij een val of botsing een fietshelm draagt? Heel belangrijk dus!

De provincie Groningen en Verkeerswijzer Groningen willen de inwoners van Groningen stimuleren om een goedgekeurde fietshelm te dragen. Daarom deze fietshelmactie.

 

Woont u in de provincie Groningen? Dan kunt u tussen 10 april en 8 mei €25 korting krijgen op een fietshelm. Die helm moet minstens €49 kosten en CE 1078 of CE 1080 goedgekeurd zijn. Wij raden aan een helm te kiezen met ook een MIPS systeem. U ontvangt de korting bij de aanschaf bij één van de deelnemende fietsenwinkels. U vult daar een declaratieformulier in en ontvangt de korting van de fietsenwinkel. Klik op onderstaande knop voor een overzicht van deelnemende fietsenwinkels.

De korting geldt alleen bij deelnemende fietsenwinkels en het declaratieformulier kan alleen door de fietsenwinkel bij de SBV ingediend worden. U kunt dus zelf geen bon bij de SBV declareren.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Meer nieuws

het bereik van je ebike

wat kunt u fietsen, met een volle accu?

NIEUW MERK TENWAYS

moderne fiets voor maar 1899 euro en elektrische

Bodyscan fiets

Wij maken van elke fiets uw fiets... Fietsen doe je zonder klachten kosten 75 euro Bij ons gekochte nieuwe fiets is de bodyscan Gratis

Verleng je garantie met 3 jaar

2 jaar fabrieks- garantie daarna heeft u 3 jaar extra garantie Deze garantie is overdraagbaar.

Reparatie alle fietsen ook niet bij ons gekochte fietsen.

Reparatie alle fietsen

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8 t/m 17 uur
Woensdag:  8 t/m 17 uur
Donderdag:  8 t/m 17 uur
Vrijdag:  8 t/m 17 uur
Zaterdag:  9 t/m 17 uur
Zondag:  Gesloten
 
Buiten openingstijden kan de fiets gehaald worden d.m.v een sleutelkasje (intresse even bellen a.u.b 0504042363)

9 mei Hemelvaartsdag gesloten


Financiering