Velo de Ville fietsen

Koopadvies
Koopadvies fiets: Waarop uw bij de aankoop van een fiets moet letten.

Fietsen net zo individueel als u
Ons custom-made concept geeft ruimte voor het individuele samenstellen van uw fiets. Op die manier kunt u alle onderdelen precies naar uw eigen behoeftes combineren, zodat u een fiets ontvangt die perfect op u en uw wensen geknipt is. Alle informatie over de mogelijke componenten van onze fietsen hebben wij hier voor u samengevoegd. Dat geeft u de mogelijkheid om zich voor die tijd te informeren en de onderdelen te vergelijken. Bij de keuze van de componenten werken wij uitsluitend met producenten samen die vergelijkbare kwaliteitseisen hebben als wij. Zover mogelijk komen deze onderdelen uit Duitsland of andere Europese landen.  

De fiets perfect aan u zelf aangepast
Wij zijn van mening dat uw fiets zich aan u moet aanpassen, niet andersom. Naast uw individuele smaak en het gewenste doel moet de fiets ook aan uw individuele constitutie en uw fysieke voorwaarden aangepast worden. Met ons ergonomie-advies geven wij u een gedetailleerde indicatie hoe u fiets op de juiste manier ingesteld wordt. Uw vakhandelaar ter plekke helpt u graag en controleert de instellingen van uw fiets.

Velo de Ville Harkstede - custom made Fietsen! U kunt uw fiets gemakkelijk zelf configureren, bestellen en bij Fietswereld Dittrich in Harkstede ophalen!

Gemakkelijk Bestellen:

U start de CONFIGURATIE​, Na dat u de fiets heeft samengesteld kunt u een order opslaan en naar ons mailen.Wij laten de fiets speciaal voor u bouwen. Wij contacten u direct zodra de fiets rijklaar staat voor aflevering. Door dat de fiets speciaal gebouwd wordt en gespoten in kleur etc. 

i.v.m de grote vraag naar fietsen, is de levertijd afhangkelijk van de gekozen fiets, vraag voor meer informatie in onze winkel.

of maak een afspraak wij reserveren dan tijd voor u 0504042363

 

Zo werkt de fietsen-configurator

  1. Basismodel uitkiezen
    Kies uit ons veelvoudig assortiment een basismodel uit dat precies aan uw wensen voldoet. Of u nu een sportieve, een stads, een hippe urban fiets of een comfortabel E-bike zoekt, bij Velo de Ville vindt iedereeen een fiets die bij hem of haar past.
  2. Fiets individualiseren
    Gemakkelijk vanuit huis configureren: droomkleur in mat of glanzend uitkiezen, grootte, frametype en banden uitzoeken en de fiets naar uw eigen technische en anatonomische voorwaarden creëeren. Nadat u de fiets heeft samengesteld.
  3. Fiets bestellen en bij Fietswereld Dittrich in Harkstede ophalen
    Deze monteert de fiets verder af en controleert deze voor afgifte. Bij de afhaling kunnen alle componenten nog een keer individueel naar uw wens ingesteld worden. Voor veredere service kunt u daarna bij onze winkel terecht. De allereerste inspectie is gratis.

Configuratie starten

AFSPRAAK IN PLANNEN?

 

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8 t/m 17 uur
Woensdag:  8 t/m 17 uur
Donderdag:  8 t/m 17 uur
Vrijdag:  8 t/m 17 uur
Zaterdag:  9 t/m 17 uur
Zondag:  Gesloten
 
Buiten openingstijden kan de fiets gehaald worden d.m.v een sleutelkasje (intresse even bellen a.u.b 0504042363)

9 mei Hemelvaartsdag gesloten


Financiering